tisdag 20 november 2012

Gameday! AIK-Brynäs

AIK hyllar Leif Honken Holmqvist ikväll inför matchen mot Brynäs. Stort. "Honken" tror jag många minns oavsett klubbtillhörighet och nu har han fyllt 70. Därav hyllningen.

Bland dagens lag fortsätter skadelistan att fyllas på och hållas vid stadig numerär. Patric Blomdahl saknades redan förra matchen, nu kan AIK lägga Christian Sandberg till skadelistan. Vet inte varför, ska kolla om jag får något svar.

AIK har för övrigt rört om lite i kedjorna, inga jättegrejer men till exempel flyttas Mattias Janmak från kedjan med Esa Pirnes och Broc Little och går istället in med Björn Melin och Nicklas Jensen. Edgars Klavins spelar istället med Pirnes och Little.

AIK vann med visst besvär mot Timrå i senaste hemmamatchen, var nära att ta en andra rak trepoängare efter två mål av Brock Little senast men fick se Luleå kvittera genom en byxstuds i slutet och sedan vann Luleå i förlängningen.

Surt men det var i alla fall klart bättre jobb i båda matcherna och det känns som AIK kanske är på väg att hitta tillbaka till det där tajta spelet som man haft förr och som bara anats stundtals i vinter.

Jag är på Hovet, kommer ett par grejer efteråt.

Inga kommentarer: