fredag 23 november 2012

Gameday Tingsryd-DIF

Chet Pickard har bra minnen från Tingsryd. Det är där som han har tagit sin första och hittills enda nolla i Hockeyallsvenskan. Det hände när lagen möttes där senast den 12 oktober.

Chet står i mål i kväll också och laget ser för övrigt exakt likadant ut som senast vid 2-1 segern mot Örebro. Jag tror det är första gången på hela säsongen faktiskt som det inte är en enda position som är ändrad.

Matchen är dock Douglas Murrays sista om jag förstått rätt. Sedan drar han ur landet av skatteskäl har jag sett honom säga i media ska jag väl påpeka, har inte pratat med honom själv om det. Vi får väl se vad som sägs efter matchen.

DIF kommer från två raka segrar om än med viss möda senast (2-1 Örebro) och med stor lätthet mot Leksand (6-2). Man har som mest tagit tre raka trepoängare, det  hände i oktober och började med nollan mot Tingsryd (följt av tre poäng mot Karlskrona och Asplöven) Om man nu ska vara vidskeplig.

Tingsryd inledde strålande, bland annat tack vare Viktor Fasth  i målet. Han är inte kvar och nu har Tingsryd halkat ner till 12:e plats samtidigt som DIF tagit ett kliv upp till nionde plats. Det är dock enormt trängt runt playoffstrecket.

Djurgården har bara två pinnar upp till sjunde platsen men samtidigt har tre lag samma poäng där, sexan Mora, sjuan Malmö och åttan Troja/Ljungby som alla står på 36. DIF har 34.

Inga kommentarer: