tisdag 20 november 2012

Silly season SSK: Calle Hagelin


(Calle Hagelin stannar i USA. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Han kom som en virvelvind, blåste ifrån alla, fick i gång poängproduktionen, fick upp självförtroendet hos lagkamraterna och var med och startade den vinnande trend som gör att SSK har vunnit 13 av de 15 senaste matcherna och har tagit poäng i 14 av dem.

Men nu verkar det slutspelet för Calle Hagelin i SSK den här sejouren.  Han råkade ut för en axelskada bort mot Västerås den 30 oktober och åkte tillbaka till New York för att rehaba skadan där.


Axeln verkar fortfarande ställa till problem och nu går SSK ut med nyheten att Calle Hagelin utnyttjar den option han hade att säga upp kontraktet med SSK den 8 november.

”Det är givetvis otroligt beklagligt för oss men framför allt för Calle att han råkade ut för den här skadan. De matcher han hann göra för oss har man verkligen kunnat se vilken moderklubb Calle har.

Samtidigt så är det så här i idrotten, man råkar ut för skador och det är inte så mycket man kan göra förutom att beklaga. Vi vill tacka Calle för allt det positiva han bidragit med såväl på is som vid sidan om och vi önskar honom ett snabbt tillfriskande.” säger SSKs sportchef Pär Nygårds i ett pressmeddelande.

Trist som fan tycker jag, dels att han skadade sig och dels att han inte kan spela ett tag till. Där snackar vi artist, var riktigt roligt att se - live - hur hårt han jobbar på isen. Och hur lätt det ser ut. Hoppas han slipper böka allt för mycket med den där axeln så han är fräsch om NHL drar i gång eller kan komma tillbaka om det är totalstängt säsongen ut.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är lika naiv som Ek på Expressen.
Tänk om jag "avslöjar" för dig att det är taktik inför kommande kvalserie.
En serie som blivit utan honom om han stannat fram tills dess.
Snacket i "korridorerna" har gått en tid!

Men snyfta på du..

Anonym sa...

Varför hålla så stöddig attityd till Marie som gör ett fantastiskt jobb och till och med skriver om SSK.
Bättre du inte läser om du retar upp dej.
Blir det inget spel därborta så lär vi nog få se Hagge igen i SSK denna säsong.
Tack för ett jättebra jobb Marie.

Hälsningar Tokfan

Anonym sa...

You're so interesting! I don't suppoѕe I've read a single thing like this before. So great to find someone with some unique thoughts on this subject matter. Really.. many thanks for starting this up. This website is something that's
needeԁ on the internet, sоmeοne
with some origіnality!

Μy web site - fda hcg