måndag 24 december 2012

GOD JUL!

GOD JUL! Mys som Tarzan och må gott! Önskar Marie 
FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE

Jul och dags för lite mys för de flesta hoppas jag även om en och annan kanske jobbar eller inte kan mysa av andra anledningar.

Oavsett vilket så hoppas jag ni mår bra, får en trevlig jul - om möjligt i sällskap av nära och kära. Och att ni laddar till annandagen då det spelas hockey lite här och där.


DIF avslutar ju juldagarna genom att ta emot Malmö på Hovet, AIK är i Örnsköldsvik och möter Modo medan SSK spelar först den 27:e mot Leksand hemma.

 Sedan börjar ju JVM  också med match mellan Sverige och Tjeckien i UFA på annandagen.

Vet inte om ni har tänkt på det men förr skrev jag varje dag i bloggen, det hinner jag inte med numera, men jag är desto gladare för er som fortfarande hänger med och läser det jag skriver och har tankar och åsikter som ni delar med er.

Utan er läsare vore det ju poänglöst att ha en blogg så tack för att ni läser, engagerar er och peppar när det går lite emot. Sköt om er, julkrama alla ni kommer åt och ha en god julhelg allihop. Kram från mig till er alla.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Alltid kul att läsa din blogg!

Anonym sa...

Att du inte hinner skriva varje dag, vad gör väl det? Kvalitet i stället för kvantitet är ju vad du levererar, det är det viktiga som jag ser det.
Som du vet så läser jag det mesta i din blogg, inte endast det som berör SSK då dina intervjuer är intressanta, oavsett vilket lag det gäller.


Önskar Dig en trevlig Jul med dina nära och kära.

God Jul/Centh

Marie Hallman sa...

Matte o Centh: Goa ni är, kram på er :))

Anonym sa...

Du är bäst Marie =)

Marie Hallman sa...

Anonym: Tack du! :) Det värmer men så har jag bäst läsare också!