onsdag 9 januari 2013

Gameday! SSK-Tingsryd


Slut påNHL- lockouten men SSK har en nykomling i laget ändå. Michael Nylander debuterade visserligen borta mot Asplöven senast, fick med sig en assist där i en match där han matchades försiktigt, men nu är det dags för hemmadebut i Templet.

Dock utan sonen som skadade sig under landslagsuppehållet, spelade vidare i landslaget med skadan men nu verkar vara ordinerad tre veckors vila.

SSK har ju klarat sig bra även när NHL-spelarna droppat av en och en så jag tror inte det blir  någon revolutionerande skillnad för laget nu.

Den spelare som lämnade sist, Cam Fowler, var ju back och där kanske Emil Djuse kan ersätta. Inte med samma erfarenheter men säkert taggad efter sitt JVM-äventyr. 

SSK har annars – nästan – fullt lag. Det är inga skavanker alls sa tränaren Johan Strömwall på hemsidan men då glömde han ju Mattias Carlsson – som i och för sig inte spelat på hela säsongen – och Thom Flodkvist som har en färsk fotskada och nog inte kan spela på några veckor om jag förstod den första informationen rätt.

Jag kommer vara i Södertälje men har lite annat för mig så det blir inget från matchen. Kommer inte hinna helt enkelt.

Inga kommentarer: