torsdag 24 januari 2013

Skadekoll Djurgården

Jag passade på att kolla läget lite på Hovet när det gäller skadorna på Fredrik Bremberg, Jimmie Ölvestad, Christian Eklund, Petr Kalus, Elias Granath och så Timmy Pettersson som klev av under matchen mot Troja.

Skadan på Timmy visade sig vara ett migränanfall och eftersom DIF ledde med 4-0 tyckte lagledningen att han lika gärna kunde kliva av.



Elias Granath fick en smäll mot revbenen senast mot Almtuna och har en spricka i ett av sina revben. Det var lite osäkert enligt DIFs läkare Bengt Gustavsson hur lång tid läkningen tar på den.

Gustavsson satte dock rubriken "efter uppehållet" på Eklund, Ölvestad och Bremberg. Han konstaterade också att samtliga varit fram och tillbaka, bra ena dagen,sämre nästa så nu har man sagt vila till uppehållet och förhoppningsvis spelklara efter det.

Petr Kalus var också på Hovet och kunde berätta att han fick både en lårkaka och en smäll på höftböjaren när han klev av hemma på Hovet mot Asplöven. Det var lite dag för dag nu sa han men Kalus trodde på spel kommande vecka i alla fall.

1 kommentar:

Martin sa...

Ja i Bremberg har vi verkligen fått valuta för pengarna. Har han gjort 2 matcher i rad? Riv kontraktet och skicka hem den gamle mannen. Han har ju aldrig varit någon raket, men att fungera som rundningsmärke är inte värdigt...