söndag 13 januari 2013

Skadekoll DIF: Bremberg, Granath, Ölvestad

Djurgården har ju Jimmie Ölvestad, Fredrik Bremberg och Elias Granath på skadelistan. Jag kollade läget med Djurgårdens läkare Bengt Gustavsson som säger så här om trion:


Jimmie Ölvestad:
- Jimmie är på väg att bli bättre, han har stukat till lite i nyckelbensleden i övrigt är det bra så det är lite dag för dag för honom.

Fredrik Bremberg:
- Linkan har haft lite känning av en ljumske men han är på gång också.

Elias Granath:
- Granath har lite problem med nacken men det är också lite dag för dag så det är ingen långvariga, stora grejer utan mer dag för dag.

4 kommentarer:

Benny sa...

Det var Gustafsson som drullade vid det första målet också. Han var inne på samtliga fem bakåt. Kan också vara värt att notera... Har aldrig förstått varför han fick förlängt. De spolade ju den andra sopan Claesson och borde ha spolat Gustafsson också precis som Lenhammer.

Anonym sa...

@Benny. Jag hoppas att du har koll på att Gustafsson ligger högst upp i difs +- statistik. Själv tycker jag att det hade varit tjänstefel att inte behålla honom.

Anonym sa...

Gustafsson har växt, förutom igår! Alla kan ha en dålig dag, han har vart mkt bra i över 10 matcher i rad innan!

Marie Hallman sa...

Benny o anonym x 2: jo jag såg att han var inne på alla målen. Ville inte sparka på en som redan låg ... Men som Anonym 1 o två säger, han har varit bra i andra matcher det här var ett bottennapp av både honom och resten av laget.