måndag 11 februari 2013

Gameday! DIF-Malmö


 Sådärja! Då är jag tillbaka från Thailand och landslagsuppehållet är avklarat. Nu väntar en härlig massa hockey – hur mycket beror ju på hur det går för AIK och hur långt DIF tar sig mot och i kvalserien.

Men vi börjar med DIF som tar emot Malmö hemma. De tre första mötena blev tajta, DIF har en vinst och två strafförluster mot Rödhökarna.


Vinsten kom i det första mötet, då DIF tog första bortasegern för säsongen och vann med 2-1 i Malmö. Sedan har man en förlust på straffar borta (3-4) den 4 november och en förlust på straffar hemma (4-5) den 26 december.

DIF är nu bara fyra pinnar ifrån BIK Karlskoga på tredjeplatsen, och eftersom man har kvar att möta BIK så är det jaga poäng utav bara h-e som gäller nu, för chansen finns ju i högsta grad att ta sig över strecket.

Malmö har haft det tungt förutom när man körde över Asplöven senast och slåss i första hand för en play off plats. Spännande värre!

Jag hann inte åka till Hovet i dag tyvärr, hade tänkt men har lite andra betaljobb som måste hinnas med så jag ser matchen hemifrån så får vi se om och i så fall vad som går att göra efteråt via telefon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Marie,
SSK då. Dem lär ju gå till kvalserien. //Stefson6

Marie Hallman sa...

Anonym: Absolut! Det tror jag. Men de spelar i morgon! Tar en match åt gången :)

Anonym sa...

årets match i svensk hockey!