tisdag 29 oktober 2013

Andra raka förlusten för SSK

(Gästerna  höll sig väl framme. FOTO RICHARD HIMBERG)

Två vinster och tre förluster, det är resultaten för SSK så  här långt efter att Johan Strömwall lämnade och Anders Sörensen tagit över som huvudtränare.

På tisdagen blev det 2-6 förlust  mot Karlskrona, den andra raka förlusten efter att det var mållöst i första, gästerna vann andra med 2-0 och även vann tredje perioden med 4-2.

( Behövs bättre understöd för målvakterna. FOTO RICHARD HIMBERG)

Jag såg inte matchen utan har bara följt liverapporterna på LT och där kan man väl konstatera att det var någon brakmiss i försvaret vid ett mål, något strul av Lundström vid ett mål, ett mål gick i tom kasse. För att nämna några händelser.

( FOTO RICHARD HIMBERG)

Det känns som att Karlskrona var numret större och att SSK inte orkade stå emot i 60 minuter helt enkelt.

( Mike Bergin fick sy. FOTO RICHARD HIMBERG)

Karlskrona vann skotten också - blev 24 för SSK och 35 för KHK (9-11, 5-11, 10-13)

( Jason Gregoire. FOTO RICHARD HIMBERG)

SSKs mål kom i tredje och gjordes av Linus Fröberg (som nu gjort total fem mål) och Jason Gregoire (totalt fyra mål). Fröberg var het vid tekningarna också, vann elva och förlorade bara fem. Hade en tekningsprocent på 68,75 %.

( Niklas Lundström. FOTO RICHARD HIMBERG)

Damien Fleury sköt som oftast flest skott, blev sex skott ikväll.

(Inte lätt att ta sig förbi en Patrick Galbraith i storform.  FOTO RICHARD HIMBERG)

SSK förlorade även första mötet mot Karlskrona, då på bortaplan med 0-4. Nu väntar bortamöte mot tabellnian Timrå som ligger ett snäpp före i tabellen och har en pinne mer (20 poäng) än tian SSK:s 19 pinnar. Viktigt möte således, det är ju sjukt tajt under playoff strecket.

( Fleury jobbar hårt vid sargkanten. FOTO RICHARD HIMBERG)

Åttan Rögle har 21 poäng, nästjumbon Björklöven (som börjat plocka poäng, nu senast tre pinnar mot Västerås) står på 18 poäng. Almtuna som är sist har 14 så ingen går säker i den här serien.

( Tony Zabel och Stefan Nyman kollade in konkurrenterna. FOTO RICHARD HIMBERG)

Bilderna från kvällens match är tagna av Richard Himberg, ni hittar fler fina bilder på båda lagen här: