onsdag 26 februari 2014

Målkalas när kidsen visade upp sig

SSK har inte bara hyrt ut spelare i dag, man har spelat match också. Vinst blev det, med 5-4.  Det var väl inte det man väntade sig kanske efter beskedet att det försvinner en hel hög med spelare som ersattes av juniorer. 

Å andar sidan har ju motståndarna Almtuna lånat ut i kubik också och båda lagen verkar ha fått en offensiv kick av dagens ommöbleringar i alla fall. Lustigt nog.Andreas Andersson vaktade målet och hade Emil Tuomela som back upp. Övriga juniorer som fick passa på att visa upp sig i a-lagströjan: Viktor Gustavsson, forward fick spela med Johan Andersson och Robert Carlsson. Mathias Wigley och Patrik Kallmert - har ju båda varit uppe i a-laget några matcher tidigare och fick nu bilda kedja med juniorkollegan Sebastian Bengtsson.

Adam Hansen har ju spelat tidigare i a-laget  och spelade i backpar med Peter Nolander och cashade i dag in säsongens tredje assistpoäng.

Patrik Kallmert gjorde sin första assist i A-lagströjan (vid 3-3) men allra piggast av kidsen var väl Sebastian Bengtsson som gjorde både sin första assist (vid 2-0) och sitt första mål (3-3) i A-laget.

Inga kommentarer: