tisdag 29 april 2014

Silly seasonkollen: Markus Ljungh

(Markus fotad i vintras. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ARKIV)

Har ombetts ringa och kolla med alla möjliga spelare i silly season cirkusen men har inte möjlighet att ringa alla. EN har jag dock ringt, Markus Ljungh och där ser det ut som att en förlängning med Djurgården är fullt möjlig. Inom kort.

-Jag trivs med Djurgården och de trivs med mig, vi i får se vad som händer i veckan, säger Ljungh på en direkt fråga vad som händer (eller inte händer) egentligen.

Han och Djurgården har snackat en del redan innan avancemanget till SHL men sedan man gick upp har det inte hänt så mycket - rent praktiskt - om jag förstod rätt nu mest för att sportchefen Challe Berglund är bortrest på sponsorresa/semester i USA.

Inget är alltså klart än men det lät på Markus Ljungh , mellan raderna, som att det kan bli ett avslut inom närmsta tiden här.

Att Marku  Ljungh själv vill stanna känns inte som någon hemlighet direkt och DIF verkar vara intresserade också eller som Djurgårdsforwarden säger själv:

-Vi är nöjda med varandra och  båda ser positivt på varandra. Känslan är bara positiv. Det gick bra den här säsongen, målet var att ta klivet upp, nu har vi gjort det och självklart vill man vara med och sätta nya mål då.

En annan detalj som talar för att kontraktet skrivs på i veckan är att Challe kommer hem från USA nu i dagarna (eller redan har kommit hem precis, lite oklart där med min koll på det läget) och då lär det rassla till med fler förlängingar - gissar jag, Marie alltså.

5 kommentarer:

Dd sa...

Du råkar inte ha numret till Tellan så du kan slå honom en pling? Vi vill ha honom tillbaka!

Anonym sa...

Du är bäst MARIE! SKa bli intressant att se vilka som blir kvar i DIF / JONAS

Marie Hallman sa...

Dd Jo jag har numret till Tellan men jag tror inte i han säger något förrän det är klart! Så har han alltid varit och är säkert så nu med!

Anonym:
Tack Jonas. :)) Jo man undrar ju! Och några nya måste väl till men jag hoppas DIF behåller bland andra Nils Andersson. Blir intressant att se vad som händer närmsta veckorna.

Anonym sa...

Kan du kolla med Nisse, Honken och/eller Hank? Varför dm inte har skrivit på. Det bör inte ta så långa tid! /DIF

Unknown sa...

Hoppas DIF låter Johner få stanna annars blir jag besviken !!