lördag 10 maj 2014

Silly season DIF: Dustin Johner

(Dustin Johner. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Det har funnits lite funderingar kring Dustin Johner men i slutet av veckan gick Djurgården ut med en kort notis på hemsidan där man meddelar att det inte blir någon fortsättning i klubben.

Lite synd kan jag tycka.


Visst, jag förstår att Djurgården inte kan behålla hela den gamla truppen då man ska försöka få in lite nytt folk också. Jag vet inte hur de har vägt folk för och emot varandra eller var lönesanspråken har varit men om man säger så här: Grattis till det lag som nu får Dustin Johner istället.

Han är en pådrivare, har erfarenhet, har drivet kvar trots att han börjar bli lite till åren (just åldern kan ha legat honom lite i fatet) och är en viktig person i alla omklädningsrum då han både sprider mycket positiva vibbar men också är superseriös. Ett superprofss. Det fuskas inget från hans sida.

SSK är ju en klubb som han  har ryktats till och hamnar han där är det som sagt bara att gratulera klubben. Vi får se vad det blir. Dustin må ha ratats av Växjö i SHL, efter att han varit med och tagit dem dit,  men i HockeyAllsvenskan är han en toppspelare.

5 kommentarer:

P sa...

Johner har väl aldrig spelat i elitserien/shl? Spelmässigt helt rätt att inte förlänga. Däremot synd om personen Dustin Johner som inte får chansen när han för andra gången hjälpt till att spela upp ett lag.

Marie Hallman sa...

P: sant, jag som mindes fel, att han inte har fått följa med upp de lag han spelat upp. Jag ändrar det.

Pluggen sa...

Jag tycker att det är otroligt tråkigt att inte Johner kommer att spela med DIF nästa säsong! Jag skulle verkligen vilja veta hur Challe&company resonerade, på twitter säger han att det inte handlade pengar... Annars är det klockrent som vanligt, även om beskedet var ett annat än det man hoppades på!

Anonym sa...

Om åldern låg honom i fatet, varför skrev man nytt kontrakt med Jocke för då?

Marie Hallman sa...

Pluggen: ja jag håller med, man skulle vilja veta men jag antar att de har vägt en massa för och emot. Jag har inte frågat Challe men anar vad han svarar... att det är något mellan DIF o Johner och inget de tar utåt.

Anonym:
Vad jag menar är att de nog inte vill ha för många äldre och därför har valt mellan den ena och den andra och ställt de mot varandra