tisdag 17 februari 2015

Andra övertidsförlusten på rad

(FOTO JESPER ZERMAN/ARKIV)

Andra övertidsförlusten på rad för AIK som på tisdagen mötte BIK Karlskoga. Den här gången snodde dock AIK till sig en pinne genom att kvitterat till 1-1  efter 16.27 av tredje perioden.

Daniel Wessner avgjorde sedan ett par minuter in på övertiden, till hemmalagets fördel den 27 december.AIK:s målskytt: Johan Andersson som därmed gjorde sitt femte mål för säsongen. Det fjärde kom lustigt nog också mot BIK Karlskoga men då på hemmaplan.

Nu var det inga andra matcher i HockeyAllsvenskan i dag så det blir en spännande kväll för AIK-arna framför tv:n i morgon då bland andra Oskarshamn och Asplöven möts. Gnaget får hoppa på bortaseger där, dvs att Asplöven spöar IKO. I såfall är luckan uppåt (det krävs för närvarande tre poäg för att ta sig över det negativa strecket) lika stor/liten nu som innan omgången.

**

AIK fick en ny VD under tisdagen också. Peter Wilcke h eter han och kommer närmast från ett VD.uppdrag på Nordstedtsförlag.

Jag säger väl .... eh. Vet karln vad han ger sig in på?? Samt Lycka till" Och hoppas samtidigt att han vågar stå på sig och driva en linje vilket det varit si och så med på senaste åren i AIK.
Inga kommentarer: