torsdag 12 februari 2015

"Det här var den skönaste segern. Lättnad och enorm glädje"

Tillbaka från sol och bad i Thailand i går kväll och rivstartade jobbvardagen med glödheta ärkervals/prestige/bottemötet Brynäs-Leksand.

Fullsatt i Gavlerinken för tredje gången den här säsongen (alla tre med Leksand som motståndare) och visst blev det en tredje seger för hemmalaget även om det såg minst sagt tveksamt ut i första perioden där Leksand fick 1-0 innan det ens gått tre minuter och Brynäs mest såg spänt och stressat ut.

Känns väl som att Brynäs utespelare ska ge Bernhard Starkbaum en redig tack-som-fan-semla för Österrrikarens insats i hela matchen och framför allt i första där han definitivt höll Brynä kvar i matchen.

Härpå DN.se hittar ni den korta TT –texten på slutsignal, står tyvärr 4-2 som resultat, ska ju vara 4-1 men att jag tryckt på fel tangent såg jag tyvärr på tok för sent. Liksom att det blev lite tokigt formulerat, ett litet syftningsfel på 3-1 målet där Bill Sweatt sköt och lagkamraten Greg Scott styrde in pucken med skridskon och därmed är det då givetvis Scott som får målet. Hm. Två slarvfel av mig som ju inte ska få hända men nu hände det ändå, ber om ursäkt för detta...

Här på UNT.se hittar ni den långa TT-texten med rätt resultat… dvs 4-1 i ingressen samt snack med 1-1-skytten Adam Brodecki och Leksandstränaren Andreas Appelgren.