fredag 27 februari 2015

”Jag kände i huvudet att jag måste bara förbi”

 (Sörensen myser lite med klacken efter segermålet. FOT JOHAN SAHLÈN)

Men vilket jäkla mål Marcus Sörensen gjorde i kväll!  Ett mål som skrek vilja, styrka, passion, driv och bara flyyyyyytta på dig för Jag Ska Fram! 

Målet, blev det som säkrade Djurgårdens kontrakt i SHL för nästa säsong också. Marcus själv ser det inte så dock, visade det sig när vi hördes ett par timmar efter matchen.


Hur han tänker kring det där, om att avgöra - eller egentligen göra mål i största allmänhet - i två matcher på rad, vad som gick runt i skallen när han hade Kevin Kapstad hängandes och bökandes för att stoppa honom,vad han sa till sig själv efter 4-3 målet ochmycket mer kan ni höra i inslaget här nedan. Funkar det inte där så kan man höra Sörensen här på YouTube.

Inslaget är bandat över telefon då jag inte hann från Arlanda till Hovet i tid efter ett jobb norröver och inspelningen stökade lite i början men hör ni inte riktigt så säger  Marcus "Det känns skönt det gör det absolut" som svar på frågan hur det kändes nu ett par timmar efter matchen...


COPYRIGHT: Ljud och porträttbild www.hockeymedmariehallman.se/ matchbilder Johan Sahlén

Kommer ni föresten i håg intervjun med Saviano förra fredagen? Och att jag skrev att han käkade ny puck i onsdags? Johan Sahlén träffade honom på läktaren. Och ja, det gick ett gäng tänder förra veckan kan man konstatera. Himla tur att frun är tandläkare!


(Steve Saviano har tuggat puck. FOTO JOHAN SAHLÈN)

1 kommentar:

Jonas M sa...

Usch ser inget kul ut för saviano...hjälper inte tandskydd mot sådant eller spelar han utan?