lördag 4 april 2015

”Det här går inte obemärkt förbi för någon”

(Pär Edblom. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Att SSK-fansen var missnöjda både syntes och hördes under sista hemmamatchen, där SSK vann med 6-2 mot Pantern.

Det var lite jubel vid målen men annars var det banderoller i stil med ” Ni kom ni förstörde ni drog”  och ramsor som ”Av med tröjorna” och ”Tälje leker - med våra pengar” som hördes framför allt från ståplats i ett ekande tomt Templet.


Jag pratade med lagkaptenen Pär Edblom om ramsor, banderoller,  alla i klubben som riskerar sina jobb -  (”Jävligt många blir lidande – det är det som grämer en något fruktansvärt” – med mera.

Klicka på inslaget nedan så går intervjun i gång.

 (COPYRIGHT BILD O LJUD:  www.hockeymedmariehallman.se. Om du inte får upp inslaget, så finns det att lyssna på här, på Youtube också.)

5 kommentarer:

Oliver Byström sa...

Håller med Edblom att det är saker som måste åtgärdas till kommande säsong.
Gör såhär: Rensa ut precis alla runt laget - ledarstab, styrelse, ordförande, kanslinissar och framförallt spelartruppen.
Börja om med ett helt blankt blad. Inte en käft som varit involverad kring SSK ska ha något med föreningen att göra i framtiden.
Ta in folk som inte har någon tidigare tung ryggsäck av historik inom SSK. Nytt folk på precis varje position som kan gå in med nytt tänk, nya fräscha insikter och framförallt utan den gamla "kompisandan" som vi fått lida för de senaste åren. Nej. Ut med allt gammalt. Börja om med ett helt blankt blad så ska nog SSK kunna skriva ny historia och fixa nya framgångar.

Marie Hallman sa...

Oliver: Förstår din känsla men jag skulle behålla materialarna i alla fall. De har verkligen gett allt, i år igen. Där ska ingen skugga falla.

Göran Kumlin sa...

Att till den grad ta i att hela styrelsen ska ''gå'' tyder bara på mycket dålig insikt i hur SSK ska kunna komma tillbaka. I SSK styrelse sitter några som kan betraktas som bland de mest viktiga och kompetenta hela hockey Sveriges olika styrelser. Då menar jag sett till en styrelses förmåga och tyngd i det finansiella. Utan stålar vad har vi då tror du Oliver?
Att sedan det fundamentala fiaskot måstekräva sitt står helt klart.

Göran Kumlin sa...

Förövrigt är Pär Edbom en av de mest sympatiska spelare SSK haft. (säger inte lite) Proffsiga frågor Marie, som vanligt.

Oliver Byström sa...

Göran Kumlin: Märks att du måste vara polare med någon i SSK-styret eftersom du skriver som du gör.

" I SSK styrelse sitter några som kan betraktas som bland de mest viktiga och kompetenta hela hockey Sveriges olika styrelser."

Så skriver du. Ser du inte själv vad patetiskt det är att skriva som du gör när SSK har trillat ur landets näst högsta hockeyserie???

Om de nu varit så kompetenta som du påstår hade inte klubben såklart inte trillat ur, utan spelat sig upp i SHL i stället. Nej bort MED ALLA i styrelsen som inte visat sig KOMPETENTA NOG att leda en styrelse i ett lag som Södertälje SK. Och det tror jag de flesta SSK:are som har någorlunda vett också inser att det måste till. Den som hävdar något annat är ingen riktig SSK:are. Jag hoppas att styrelsens medlemmar kommer att närvara på medlemsmöte framöver så att man får säga de några väl valda och ställa de mot väggen så att de får erkänna sin inkompetens inför alla närvarande och avgå på stående fot!