fredag 3 april 2015

"Jag har kontrakt"

(Peter Nordström. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

En match kvar, den spelas borta mot Västervik och har ingen som helst betydelse för tabellen då AIK, Tingsryd, Pantern och Sundsvall redan är klara för spel i HockeyAllsvenskan kommande säsong.

Men det finns något att spela om för AIK – seriesegern. AIK är en poäng före tvåan Pantern och tre poäng före (plus har elva måls bättre målskillnad än) tabelltrean Sundsvall.


-Vi hade lovat varandra att vi ska vinna varenda match här (hemma) och det (att vinna serien) är det enda vi pratar om. Vi ska lära oss vinna, säger AIK-tränaren Peter Nordström till bloggen.
Nordström blir för övrigt kvar som tränare, det bekräftar han nu för bloggen.

Vi tog ett snack om hur man håller ångan uppe (har ju sett si och så ut med det senaste par, tre matcherna) , om feber och skador, sin egen framtid, AIKs framtid och vilken typ av nyförvärv han tänker sig (som tränare/sportchef) och hur man gör med silly season nu när AIK ligger under en pågående rekonstruktion.

Marcus Jonsson, Fredrik Hynning, Emil Lundberg, Daniel Olsson Trkulja, Eric Norin, Jonte Andersson, Martin Ahnelöv och Jacob Spångberg har kontrakt även nästa säsong säger Nordström som vill ha in ”hockeysmarta attitydspelare” i AIK. Klicka här  ovanför så hör ni vad han säger om både eget kontrakt och andras. Funkar det inte, gå tillYoutube så ligger klippet där med.


AIK:s tränare Peter Nordström efter omgång nio (av tio) i Kvalserien till HockeyAllsvenskan. 

COPYRIGHT LJUD o BILD: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Inga kommentarer: