lördag 4 april 2015

"Många mår dåligt, det gör vi grabbar också"

Det finns någon slags märklig föreställning bland en del fans att spelarna inte bryr sig om att det lag de spelar för förlorar, kommer sist och degraderas. Men det är klart som fan att de bryr sig.

Visst någon enstaka kanske inte gör det men jag VET att de flesta tagit det som hänt i SSK hårt.

Och jag kan säga – att många spelare i SSK har legat sömnlösa och grubblat och mått skit och det syns både i ögonen och på andra sätt hur skit de mår.  Om nu någon undrar hur jag vet det.

Jag pratade lite med Mattias Beck om just hur han med flera mår inombords nu. Och ja, jag VET att fansen mår skit de med. Men det ena tar ju inte ut det andra. Inte för mig i alla fall. Det är trots allt bara människor vi pratar om, såväl på isen som på läktaren.


Bilden är en arkivbild från i somras. Han var så ledsen (och förkyld som ni kommer höra) nu att jag bara inte kunde ta en bild kände jag. Så här i efterhand ångrar jag mig lite att jag ändå inte tog en bild så hade ni kanske sett och förstått tomheten i ögonen som han och majoriteten av laget känner. 

Men. Jag tror ni hör och förstår ändå.

(COPYRIGHT BILD O LJUD:  www.hockeymedmariehallman.se. Om du inte får upp inslaget, så finns det att lyssna på här, på Youtube också.)

2 kommentarer:

Lakrisal sa...

Det finns alltid folk som pratar strunt. Vi hade bråk i vårat ECHL omklädningsrum igår efter att ha torskat på ÖT.

Varför? Jo för istället för 2 poäng från att säkra slutspelsplats krävdes 3 poäng (med 4 matcher kvar). Vissa tyckte det var OK, andra tyckte att förluster aldrig är OK. Speciellent inte när vi inte ens är 100% klara.

Jag nämner detta för att allt du hör i svensk media är hur ECHL är en jävla skitliga och ingen vill spela där. Vad de inte förstår är hockeyspelare är hockeyspelare, och de vill vinna till varje pris och ta sig upp.

Marie Hallman sa...

Lakrisal: Ja där är vi eniga.