tisdag 21 april 2015

Melin hoppas på Gunnar Persson: "Jag har i alla fall lagt fram hans namn"

(Roger Melin då det senast begav sig som tränare i AIK. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/ arkiv)

Det har snackats om det länge och nu är det klart. Roger Melin kommer tillbaka till AIK och som det verkar även Anders Gozzi. Och… kanske även Gunnar Persson – som assisterande tränare.

Det säger Roger Melin i en intervju som jag gjorde i kväll. Melin har kontaktat Persson, som är intresserad. Inget är klart men ”Jag har i alla fall lagt fram hans namn” säger Melin till bloggen.

I inslaget nedan kan ni höra mer om det, om Melins längtan tillbaka till AIK, utmaningar, om att få skapa lugn och trygghet,  vad han vill uppnå och varför han ville ha fyraårskontrakt.

COPYRIGHT LJUD o BILD:  WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (Inslaget finns även här på Youtube.)

Det blev även snack om den – alltid – goda relationen till Anders Gozzi och varför han kommer tillbaka just nu: ” Det känns som att det är en god och positiv anda som strömmar in till AIK” säger han bland annat. Men också lite snack med blick framåt,  vad händer till exempel med de tänkbara spelare som Nordström och Nylander redan varit i kontakt med nu när Melin och co kommer in?

Jag frågade föresten även när träningar och så drar igång, då det ju är tre veckor sedan AIK spelade sista matchen för säsongen 2014/2015. Svaret blev att de spelare som har kontrakt kommer få ett individuellt träningsschema direkt, sedan hoppades Melin ha allt på plats och vara igång med första träningen om typ två veckor dvs runt andra veckan i maj.

Så in och lyssna! 

EDIT: Jag glömde ju... berätta att jag även frågade Roger om Peter Nordströms situation. Han svarade att han som tränare varken hade mandat att eller koll nog för att uttala sig i frågan och därför inte kunde kommentera utan hänvisade den vidare till kommande sportchef. Fair enough tycker jag.


Inga kommentarer: