onsdag 29 april 2015

EXKLUSIV INTERVJU: ”Roger är en stor bidragande orsak”

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

AIK:s målvaktstränare Stefan Persson har under lång tid varit i valet och kvalet om han skulle stanna i AIK eller säga upp sitt kontrakt och dra.

Och han sade faktiskt till slut upp kontraktet vid ett par tillfällen under april men de uppsägningarna vägrade AIKs Johan Segui och VD Peter Wilcke att godkänna.


Men funderingarna kring framtiden och tankarna på att kanske försöka avbryta kontraktet ändå fanns kvar även efter att AIK sagt nej, inte minst då bland andra Malmö, Linköping, Färjestad och Djurgården, med flera klubbar -  har ryckt i Stefan Persson som fortsatte fundera på hur han ska göra efter de senaste månadernas kaos i klubben.

Men när det väl blev en organisationsförändring på riktigt och när Roger Melin och Anders Gozzi väl kom in i AIK igen kom glädjen tillbaka och nu blir Stefan Persson alltså kvar – bekräftar han exklusivt för bloggen.

(COPYRIGHT LJUD OCH BILD: WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE. Det går även att se vidon här på YouTube men om ni länkar, länka då hit så de som lyssnar på inslaget kan läsa texten som hör till också)

Här har ni en lååång intervju med en känslosam Stefan Persson men det finns en hel del att berätta kring de funderingar som varit om alltifrån varför han försökt bryta kontraktet, varför han kunde tänka sig att jobba med Djurgårdens målvakter istället och varför han till slut valde att stanna och fortsätta gå all in i AIK.  

Gunnar Persson och vilka målvakter som är aktuella kom också upp men obs, att runt de personerna är det just precis nu (klockan 21.50 onsdag kväll ) inte klart  än hur det blir. Vill bara understryka det. Inget är klart där än, sa Stefan Persson.


Långt är det som sagt men lyssna gärna!


Inga kommentarer: