lördag 9 maj 2015

Maries hockeypod del 31: ”Jag hade fått en sån riktig badboystämpel”

(Poden ringde upp Stefan Gråhns. FOTO Privat)

Poden ringde upp Stefan Gråhns, som precis förlängt med Västerås. Det blev snack om att ha förre lagkamraten Martin Filander som tränare, om det här med roller – på både gott och ont och hur hans egen resa som powerforward har varit så här  långt.

Vi pratade lite om relationen till gamla klubbar som AIK och SSK och hur det har varit att vara hockeynomad – inte minst det året då han var i fyra klubbar och tre divisioner på en säsong.  Vi pratar om klubbledare som tagit till fulknep och motståndare som passerat skitsnackets alla gränser.


Livet som ensamstående hockeypappa – hur man får ihop pusslet när barnen är på ett ställe och man själv är någon annanstans kom också upp liksom just kärleken till barnen, galna pendlingsresor för att hinna med både hockeyn och barnen samt misstag både på isen och privata snedsteg vid sidan av isen som har gett lite udda utmaningar i livet.

Vi pratade om rykten, konspirationsteorier, hur det är att ha fått en ”bad boy”stämpel och skitsnacket som kommer med den både från motspelare och off ice såväl i media som i ”hockeyvärlden” men också om hur livet kan ta härliga vändningar – som när resan gick till Örebro, Gråhns fick vara sig själv och allt vände uppåt igen. Tills han fick börja om igen… och nu har hittat rätt i VIK Hockey.

Livet i Västerås kommer så klart också upp, liksom extrajobbet som brandman och myyyyyycket annat. In och lyssna här som stream!


Eller... ladda ner och lyssna sedan via den här länken:  Eller... gå in på Itunes så finns poden där med under namnet Maries_hockeypod

Inga kommentarer: