tisdag 4 augusti 2015

Även DIF på is...

((Djurgårdens nye kapten. Henrik Hank The Tank Eriksson. FOTO Johan Sahlén)

... Så var då även DIF på is. Eller ja egentligen hade de en liten träning redan på måndagen men på tisdagen var det dags för öppen träning inför en fylld långsida på Hovet.

Spelarna och de nya kaptenerna presenterades så klart också.


Henrik Eriksson är ny kapten, Marcus Ljungh och Alexander Fällström assisterande.

Kul val av "Hank the tank" som också kan bli intressant då han inte alltid har känslorna och det som sägs under kontroll...

... det har ju å andra sidan de assisterande kaptenerna så det löser sig. Ska bli kul att se hur den nya trion nya hanterar sitt ansvar. Jocke Eriksson  var ju en som  hördes och syntes  mycket i media - blir inte helt lätt att leva upp till hans förmåga att lägga ut texten.

Henrik har väl inte varit den som stått längst fram för att göra intervjuer men när han väl gör dem så brukar det gå bra och Marcus är väl den som är bäst på analyser av de tre tycker jag även om det är en bit upp till framför allt Jockes svada och Jimpas rutin.

Det är ett lite generationsskifte i DIF nu när det gäller stomspelarna - de så kallade kulturbärarna i laget - (bortsett från Tellan då) men samtidigt så brukar ju mer ansvar göra att många kliver fram.

Inga kommentarer: