söndag 31 januari 2016

" Vi gav oss själva en ärlig chans att komma tillbaka"

(Jesper Frödén fotad tidigare i  höstas. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE/arkiv)

AIK tog femte raka segern  då man på lördagen slog Vita Hästen med 5-3. Och trots en tung start där Hästen ledde med 2-0 efter en period.

I andra drog Hästens Rickard Palmberg på sig en femma för checking to the head på Jacob Spångberg. Det öppnade för AIK att ta sig in i matchen bland annat via det fem minuters pp som gästerna då fick med sig.

Jesper Frödén – som kom till AIK från SSK inför den här säsongen – inledde vändningen. Han noterades ett tag för två mål men Daniel Olsson Trkulja gjorde ett av dem så ett mål blev det för honom.

Här är ett snack med Jesper, klicka på play eller om du vill se i mobil så finns klippet här på Youtube
EDIT: Enligt swehockey stod det länge att Malte Strömwall nätade igen. Hans 22:a mål totalt i serien den här säsongen och  det totalt fjärde på fyra matcher. MEN kollar man på highlightsen så spelar han in pucken i slottet och där kommer Emil Lundberg och styr in pucken. Tog ett tag men  nu (söndag, natt mot måndag) är det faktiskt ändrat i statsen också. Så inget mål för Malte men väl ett för Lundberg,

COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)