onsdag 8 mars 2017

"En riktigt stark seger"

Trettonde segern på de fjorton senaste matcherna! Serieledning i jakten på nästa kval. För en vecka sedan satte Pantern käppar i hjulet för segertåget och slog AIK med 3-2 efter förlängning men när lagen åter möttes så var det AIK som vann med 3-2 i stället. Och under ordinarie tid.

Men det tog ett tag under onsdagens match innan AIK hittade tillbaka till det där spelet som lagt grunden till segerraden som inleddes 30 januari mot Vita Hästen.

Och efter två mållösa perioder där Pantern mycket väl kunde gjort ett par kassar hände allt i sista.

Segern kom med bara ett par minuter kvar att spela av ordinarie tid, Micke Lindqvist avgjorde och här är lite snack med honom om matchen, läget - AIK gick upp i topp - publikstöd, känslan i laget som bara matar på med mera.

Copyright ljud och bild: www,hockeymedmariehallman.se

AIK har tre matcher kvar i den här serien: Tingsryd hemma på fredag, Västervik hemma på söndag och Almtuna borta på tisdag.