fredag 16 januari 2015

"Jag har funderat nonstop några dagar"


Snacka om dubbelvinst för Brynäsfansen under torsdagen. Först höll Bernhard Starkbaum sin andra nolla för den här säsongen - efter att ha räddat bland annat liggandes på magen.

Sedan kom beskedet att Johan Honken Holmqvist, världsmästare och tvåfaldig svensk mästare med Brynäs kommer hem igen. Efter att ha "funderat nonstop  några dagar".


Jag skrev som vanligt två texter för TT.

HÄR kan ni läsa den korta texten, direkt på slutsignal utan citat. Obs dock att det är texten som jag skrivit betyg med mera kommer från Gefle Dagblads redaktion

HÄR på DN-sporten och på SVD:s sport kan ni läsa den längre texten där jag har snack med såväl Bernhard Starkbaum som Johan Holmqvist med i texten. Det är samma lika text så välj själv var det känns bäst att läsa den. (Och ja, det står fortsätter där det borde stå fortsatte... i bland blir det fel när man tar lite av den första texten och bygger vidare på den. Sorry)

Jag tycker det är hur kul som helst att Honken får chansen i SHL igen. Häftigt att det blir  i målvaktspar med Starkbaum som kom in och konkurrerade ut Holmqvist från Brynäs två tredjedelar in på säsongen.


(Foto Viasat)

Jag träffade Honken  höstas och pratade om besvikelsen där, tankarna efter förra säsongen om att lägga av, varför han ändrade sig på den punkten, hett humör och lite om hans utveckling mm hittar du i det där gamla inslaget.


Här är det.  Titta gärna!! Vi hade kunnat göra ett inslag som fem gånger så långt, så mycket intressant snack hade vi.

Inga kommentarer: