måndag 30 november 2009

Frölunda- tufft men inte omöjligt

Det är ett skadesargat SSK som åkt ner till Göteborg för match i kväll. Så fort någon är på väg tillbaka så försvinner nästa. Ingen höjdare, men det är bara att gilla läget för laget och fansen.


Och så här långt har inte Frölunda varit någon jätte att besegra för SSK som spelade 2-2 i säsongens första möte och vann det andra med 4-2.


Jag är upptagen med lite sociala aktiviteter här på kvällen så jag kommer inte kunna se matchen på tv men jag kommer försöka hinna ringa till någon i laget i alla fall och lägger sedan upp det senare i kväll, som jag brukar göra.


Jag vet att det har varit lite rörigt, rent tekniskt på sidan ett tag. Sidan har inte gått att se, det har inte gått att kommentera och en massa annat junk. Saker som varit utanför min kontroll tyvärr, och jag ber om ursäkt för det. Jag hoppas ni orkar hänga i och läsa ändå trots allt strul.


Jag försöker få lite mer kontroll över det som händer, det kommer mer info om det i morgon onsdag.

2 kommentarer:

Sven D. sa...

Hej Marie!
Nä, det kändes inte omöjligt inna första nedsläpp. Ca fem minuter in i första 2 mål i baken. Tungt, tungt. Sedan tog vi över gjorde ett mål och var med. Började andra som vi slurtade första, då tog Frölunda time out. Sedan ramlade trean, fyran och femman för enkelt in. Tyvärr såg jag samma ryggtavla inne på de flesta av målen. Det känns för mesigt för ofta.

Tyvärr kan jag inte se matchen på torsdag, varken live eller på TV. Nu är det bara på det igen och köra för fullt. Det måste vända någon gång.

marie hallman sa...

Hej Sven!
Ja, så stor skillnad ska det inte behöva vara. Jag har pratat med Lukas Kilström, lägger ut det nu, och han har en stor poäng när han säger att det var som att andan gick ur laget efter 3-1. Men andan får inte går ur, får bara inte, speciellt inte i det det här laget som tar poäng genom att slita hund. Nu är det upp till bevis för Poppe och Larsson. Kan de vända den tunga trend som SSK verkar vara inne i eller blir det en låååång resa mot kvalserien? Det känns som det står coh väger nu. Bara hoppas på det bästa :)