fredag 4 december 2009

Koll på andra sidan pölen: Back in Buffalo...

(Jhonas Enroth höll säsongens första nolla i onsdags. Är uppkallad till Buffalo för match i torsdags då han var backup och match i morgon lördag, förmodligen även då back up. FOTO Marie Hallman. Arkivbild från i somras)


En bra vecka för Jhonas Enroth detta....

Han höll nollan i onsdags, för Portland som vann med 2-0 mot Manchester borta. Jhonas höll tätt trots hela 39 skott och blev såklart matchens first star. Nollan var den första för säsongen och den fjärde totalt i AHL i grundseriespelet och den femte totalt om man räknar med slutspel, för Jhonas del.

Dagen därpå, det vill säga i torsdags fick han ta sig en ny sejour till NHL. Vaktade båsdörren när Buffalo mötte Canadiens. Jhonas Enroth är kvar där och kommer mest troligt få vara back up i lördagsmatchen också då Buffalo möter Rangers hemma.

Jag frågade nyss om han trodde han skulle få stå i morgon (lördag)men svaret blev att "Nja, tror inte det men vi får se"

Jhonas fick ju spela senaste han var uppe, då i stället för Patrick Lalime som var skadad. Lalime är nu nere i Portland för två "Conditioning games" som det så fint heter, dvs ska spela igång sig fredag, lördag.

Vore kul om han fick stå, Jhonas. Ska hålla ett öga på det.

****

Danne Larsson hade det mindre kul i veckan. Stod när hans Grand Rapids förlorade med 3-6 mot Lake Erie borta. Stod hela matchen men tog bara 16 av de 21 skott han fick på sig. Släppte tre mål i andra och tre i tredje. Å andra sidan... har han spelat riktigt bra innan dess, hade ju en svit på sju matcher med seger så det är nog ingen fara där borta inte.

Inga kommentarer: