lördag 5 december 2009

Zappa....

Jag brukar ju göra intervjuer efter alla matcher, men i dag blir det inga. Är istället på ett kalas hos en barndomsvän som inte gick att prioritera bort om jag ville ha någon typ av socialt liv kvar framöver kände jag.

Jag hinner se två perioder, tänkte zappa mellan matcherna medans jag fixar mig i ordning här.
Kanske kommer en kommentar i natt, jag vet inte men intervjuer blir det inga idag. Ber om ursäkt för det, men så är det.

Matcherna då:
Luleå-Djurgården: Djurgården har bara vunnit en match på de fem senaste, det var när man slog Brynäs hemma med 5-2. Luleå har kört lite varannan match, och har förlust, seger, förlust, seger och senast förlust mot Linköping hemma med 2-3.

Djurgården har en förlust (3-4 borta) och en vinst (6-3) så här långt hemma mot Luleå. Gustaf Wesslau stod i bortamatchen, Stefan Ridderwall i hemmamatchen. Marcus Ragnarsson, Andreas Engqvist och Patrick Cehlin gjorde mål i borta matchen, Marcus Krüger, Marcus Nilson (två mål), Patrick Cehlin, Jacob Josefson och Kyle Klubertanz gjorde mål i hemmavinsten.

Målvakt i kväll i DIF-kassen: Stefan Ridderwall.

SSK-Brynäs: Södertälje har en seger (Modo hemma 3-2) på de fem senaste, har tre trepoängsförluster och en på övertid nu senast mot HV71 med 4-5 efter en fin upphämtning av ett 0-3 underläge. Brynäs som kryssat flest matcher av alla har två vinster på övertid, en trepoängaren, en oavgjord samt en förlust på de fem senaste. Vann i torsdags mot Skellefteå med hela 6-0!

När det gäller möten mellan lagen så förlorade SSK den första matchen hemma med 2-3 och spelade oavgjort 4-4 borta senast lagen möttes. Pontus Sjögren stod i den första matchen, Björne Bjurling i den andra. Linus Videll och Petri Pakaslahti gjorde mål i borta matchen, Linus Videll, Linus Klasen, Jiri Bicek och Jonas Almtorp i hemmafajten.

Kvällens målvakt i SSK-kassen: Björne Bjurling

5 kommentarer:

Anonym sa...

Inte för att vara den som är den Marie så vann ju Djurgåden med 5-2 mot BIF hemma. Och ikväll gick det ju vägen också!

Viktigt att behålla sitt socialnätverk, så vi som slaviskt följer din blogg får ha överseende med att du tar ledigt lite då och då... fast det tråkiga är att man då tvingas till blaskorna för att läsa om matcherna :)

Tack för din blogg!

/Jepe

Erik sa...

Tack för en alltid lika läsvärd blogg. Brukar vara inne på bloggen några gånger per dag och som ett stort DIF fan så får man alltid lite rolig info.

Tack för en fantastisk hockeyblogg!!

Mvh Erik

Marie Hallman sa...

Jepe: Ah! man skulle kunna tro att jag hade förfestat lite där he he men det hade jag inte! Men det ska så klart vara 5-2 jag var ju till och med där... TACK Jepe för att du säger till, i bland går det för fort. Uppskattar det, så jag kan ändra, är fixat nu. Tack för snälla ord

Erik och tack du med! NI läsare betyder allt för att den här bloggen ska orka hålla igång. Det är inget jag bara säger jag menar det verkligen, utan er är det ju helt meningslöst.

Så tack båda för att ni läser :) och ni andra också :D

Sven D. sa...

Hej Marie!

Självklart måste det finnas ett socialt liv bredvid bl. a stort hockeyintresse, både för dig och andra. Därför såg inte jag heller matchen hörde bara resultaten och det gjorde ingen SSK:are glad. Sedan blev det ju inte bättre när inte dina intervjuer och kommentarer heller fanns att läsa. För de andra, förutom SSK:s hemsida men det ju inte riktigt samma sak, har jag slutat läsa, jag är hellre utan.

Ser fram emot matcehn imorgon och din blogg som jag läser på tisdag morgon.

Marie Hallman sa...

Sven: Tack du. Blev en kanonkväll. Det kan man behöva i bland