söndag 7 juni 2015

Maries hockeypod del 33 "Det var som att bilen körde mig"

(Mats Lusth vill fortsätta tränarkarriären. "Det är det jag älska och kan" säger ex Malmötränaren som även går all in på dragracingen i sommar. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Poden tog en tur till Tierp – där Mats Lusth, tills nyligen tränare i Malmö Redhawks körde tävlingar med sin dragracingbil (kolla in vrålåket nedan!).

Vi satte oss en bit från banan och pratade om bland annat den nya racingkarriären – om allitfrån känslan när det är bilen som kör och inte man själv… till mål och ambitioner med dragracingen.

Men det blev så klart en hel del Malmö men framför allt en hel del hockeysnack också.

(Mats Lusth och bilen som kräver lite tid att lära sig... Foto Privat.)

Suget och drivet att fortsätta tränarkarriären har ju Mats Lusth kvar så det blev snack om ledarskap, besvikelsen över ett beslut (sparken) han inte såg komma någonstans, rockaderna i vintras och vad han känner idag inför Malmö, Patrik Sylvegård och spelarna i laget.

Vi snackar rykten om vad spelare sägs ha sagt och vad det stod i messen han fick, vi snackar tröjhissning, socuting av spelare och ledare, hans egen resa om tränare. Det blir tankar om feedback, foreback (ja ni läste rätt – foreback) och mental träning.


(EDIT: Här är  Mats nya bil in action! FOTO METTE LIISBERG PHOTOGRAPHY)

Samt framtiden så klart - inom såväl dragracing som hockeyn. Plus det faktum att Pantern nu är i HockeyAllsvenskan med gamla radarpartnern Lillis Lundh i tränarrollen. Och mycket mer så in och lyssna....

... här nedan som stream:

Eller på Itunes (sök på Maries_hockeypod) eller ladda ner avsnittet HÄR.

HÄR kan du följa poden via RSS

Här är bilen sedd framifrån också. Porsche. Värsta racern.(FOTO Privat)Inga kommentarer: