lördag 18 december 2021

"Jag kommer inte släppa en centimeter på vad som krävs för att få spela här"

Anton Blomqvist i Uppsala den 17 december. Foto www.hockeymedmariehallman.se/ Marie Hallman

AIK inledde säsongen lovande men efter 2-4-förlusten mot Almtuna och en rad förluster innan dess är det nu fjorton poäng upp till sjätteplats och bara fyra ner till nästjumbon SSK.

Ett allt annat än lyckats facit för ett lag som gick ut och sa att man satsade och ville göra ett ärligt försök att vara med i toppstriden.

Här är intervju med AIK-tränaren Anton Blomqvist som var samlad men också enormt besviken efter matchen. Blev snack om bland annat matchen, hösten, detta eviga pendlande i insats i såväl matcherna som ifrån match till match, att AIK nu ligger närmare bottenstriden än slutspelsstriden, AIKs bristande skotteffektivitet (siffrorna som nämns i snacket med Anton var inför Almtunamatchen) och att man är näst sämst ( jag sa tredje sämst men efter matchen var man till och med näst sämst).

Vi pratade även om vad han vill se respektive inte vill se av spelarna även utanför matcherna och på träningarna. Läget för Maxim Semjonovs som på fredagskvällen lälmnade AIK efter de två matcher på lån som var överenskommet med Lindlöven, glädjen över Valdemar Johansson, statusen på skadade duon Victor Aronsson och Alexander Deilert med mera

Copyright ljud och bild: Hockeymedmariehallman.se/ Marie Hallman

Inga kommentarer: