fredag 12 april 2019

"Det är många som uppoffrar sig nu"


(Adam Reideborn hade en helkväll på Hovet med både sång, assistpoäng, seger och uppoffrande lagkamrater. FOTO www.hockeymedmariehallman.se)

Adam Reideborn var ytterst nära att ta sin första slutspelsnolla men att det inte blev så var inget han lade fokus på efter matchen. Det blev ju vinst! Och det blev ett bättre spel. Det blev uppoffringar och DIF har nu två matchbollar på sig att avgöra semifinalserien.

Så vi pratade mestadels om annat, nämligen:


… om DIFs förbättrade  förstaperioder och inställningen att inte sitt kvar i bussen längre, hur den nya pondusen hos utespelarna påverkar Adams spel, att han var nära första slutspelsnollan men får ta den någon annan gång, sin assist vid 2-0-målet, lagkamraten Axel Jonsson Fjällbys fart och teknik samt inte minst Robin Norells skottäckning/assist.

Vi pratade även lite om Färjestads bortdömda mål i slutminuterna av tredje och hur Adam själv såg på det som hände både här och i match ett, klackens – och Adams – egna sånginsats, energiutbytet med fansen, att DIF nu har två matchbollar och vad som talar för att Djurgården ska avgöra på söndag i Karlstad. Så in och lyssna!! 


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

2 kommentarer:

Unknown sa...

Bra intervju!😃

Marie Hallman sa...

Tackar ödmjukast!! Det värmde! Ber om ursäkt för sent svar men jag blev verkligen glad, tack för att du läser :)