lördag 24 oktober 2020

"Jag känner sjuk glädje i att vara och spela med det här gänget"

Max Lindholm. Foto www.hockeymedmariehallman.se

Max Lindholm fick sitt genombrott i AIK för två säsonger sedan och tog för ett år sedan klivet upp i SHL med Örebro men är nu alltså tillbaka på lån i Gnaget.

I Örebro har han varit uppsatt för spel i 35 matcher förra säsongen och  har spelat två denna men speltiden under match har varierat från en halv minut upp till drygt 14 minuter och med en snittistid på 7.30 förra säsongen och  4.18 hittills i år blev det en utlåning till AIK från med den här veckan.

I Gnaget har Max fått stort förtroende direkt med sexton minuters spel i första matchen mot Tingsryd på Hovet och 18.41 under fredagen mot Almtuna då han även gjorde sitt första mål sedan återkomsten, ett direktskott fint framspelad av Isak Salqvist.

Här är lite snack med Max om matchen, att han nu är på lån från Örebro, hur tankarna gick runt utlåningen, hur han hamnade i AIK, att gå från enstaka minuter till stort förtroendet och mycket istid i AIK, första målet i Gnaget sedan comebacken, vad han har lärt sig och kan ta med sig från tiden i Örebro så här långt, känslan för det här gänget, kedjekompisen Isak Salqvist med mera så in och lyssna!

Inga kommentarer: