fredag 22 augusti 2014

Maries hockepod nr 19 - Mattias Beck. "Man måste spendera tid med varandra" (uppdaterad med bilderna vi pratar om)

Mattias Beck (FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Poden har träffat SSK-forwarden Mattias Beck - tidigare i Mora och AIK.

Vi pratade nya tillvaron i SSK, uppbyggnad under försäsongen (tålamod tålamod) och vad han tycker om att vara en av de i laget som bara SKA leverera.


Blev snack om lagbygge, gruppdynamik och hans roll i laget. Plus lite övriga roller, vem är skämtaren, tänkaren, slarvern och humörhöjaren i säsongens upplaga av SSK när det går emot? Hur får man laget att ta puckar i pannan för varandra?

Vi snackade lite om hur man hanterar besvikelser, hur han hittade ny styrka och utvecklades under sin tid i Mora, om spelet i HA vs SHL, om hur spelet kommer påverkas av de nya zonerna och om kommunikation med fansen. Med mera.

Ni kan lyssna via stream och/eller  ladda ner poden här

Poden finns även på Itunes - leta efter Maries hockeypod

Det går att prenumerera på poden också via RSS, det gör man här

EDIT: Jag glömde ju lägga in bilderna vi pratar om i poden. Den första med AIK porträttet från 2003, den eleganta tjeckhockeyfrillan ser ni här:

(FOTO STIG KENNE)

Och den här bilden på Beck och Erik som vi pratar om, den där Erik var på Hovet efter att tvillingbrodern gått bort i cancer 2009 (båda var totalt hängivna supporters och mycket uppskattade av spelarna) och tröstas i sorgen av Mattias Beck ser ni här.

(FOTO Tage Olsin, OLSINS SPORTFOTO)

I poden sa både jag och Mattias att vi nte visste om Erik lever fortfarande men det gör han visade det sig. Stort tack till Kitty, Niklas och Tobias för info där. Här har ni en bild på Erik, still going strong förra året.

FOTO: Privat.

Inga kommentarer: