lördag 9 augusti 2014

Målfest när AIK slog Huddinge (uppdaterad)

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Målkalas mot Gotlands finest och nu (under lördagskvällen) målkalas mot Huddinge. Vinst i båda matcherna för AIK som nu kunde räkna in en 6-4-seger till slut i Björkängshallen.

Nu är ju Huddinge ett division ett lag men man lär väl tillhöra toppskiktet så det var rätt bra motstånd trots allt.


Victor Ekarv stod för två av AIK:s mål (samt spelade fram till två), nye assisterande kaptenen Michael Lindqvist satte en kasse – detsamma gjorde Robin Kovacs, Johan Andersson och Daniel Olsson Trkulja.

Huddinges målskyttar: Marcus Bergman, Niclas Lehman, Filip Norman och Rasmus Ahlholm.

Är tyvärr lite risigt med info om målvakterna men Robin Rahm inledde i alla fall matchen enligt AIKs twitterkonto. Huddinge hade Daniel Fahlström i mål (Tack T som mejlade).


Sex av de totalt tio i målen kom i under matchens första tio minuter så det verkar ha varit en rätt kul match att titta på (om man nu inte är tränare vill säga…)

AIK:s Jacob Spångberg hade en mindre kul avslutning på sitt deltagande i matchen då han fick linka av isen efter en knätackling. Enligt AIK:s hemsida verkar det (som tur är) ”bara” vara en lårkaka.

Joakim Hagelin, Messy Jonsson och Theo Lennström var inte med över huvudtaget i laguppställningen, dessutom klev Patric Blomdahl och Robin Olsson av – enligt hemsidan som en ”försiktighetsåtgärd”

Vad de här två första matcherna har gett tänkte jag kolla senare i veckan  i dag prioriterade jag annat men av kommentarerna att döma är försvarsspelet det mest akuta att ta tag i.


På torsdag kommer ett första tufft test för AIK då man möter topptippade SSK i en träningsmatch i Järfälla. Går allt som planerat åker jag dit också. Ska bli kul att äntligen se en match på plats!

Inga kommentarer: