tisdag 13 november 2018

"En spännande tid, inspirerande och kul"


 (Jacobs fotad inför säsongen Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Jag hade inte möjlighet att åka till Hovet i går när AIK startade om efter landslagsuppehållet mot Västervik. AIK spelade ut gästerna under andra perioden men hade ett litet tapp varpå 3-1 blev 3-3 som blev förlängning där Gary Nunn sköt hem bonuspinnen till Gnaget.

AIK har nu spelat sexton matcher, är tvåa efter Oskarshamn och har tre poäng upp till förstaplatsen. Med tanke på att det kommer ösas på med matcher nu så är det ett bra tillfälle att summera säsongen och titta lite framåt mot den vanligtvis intensiva perioden november/december och eftersom jag inte var på Hovet i går så ringde jag upp assisterande tränaren Jeff Jacobs i dag istället.


(Foto: www.hockeymedmariehallman.se)

Blev ett långt snack om bland annat övertidssegern mot Västervik, upplägget under träning när det antingen är 12 dagar matchledigt eller fyra matcher på en vecka, skadan på Johannes Jönsson, Erik Källgrens statistik och hur allt har funkat under de första 16 matcherna.

Vi pratade även om vad AIK har gjort för att få någon ordning på dipparna i matcherna (likt den mot Västervik), spelare som överraskat, hur tränarteamet pushar Weigel att skjuta i stället för att passa, Johan Larssons målsuccé skadekoll på Deilert och Dahlström, taktiktavlor med mycket mer så in och lyssna här:


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se

Inga kommentarer: