måndag 19 november 2018

”Jag vill spela hockey, känner mig mer mogen och starkare”


(Fredrik Karlström tillbaka på Hovet. Foto www.hockeymedmariehallman.se)

Fredrik Karlström gjorde stor succé i HockeyAllsvenskan med AIK säsongen 16/17. Värvades sedan till LHC säsongen efter och skulle väl spela i SHL den här säsongen också. Men. 

Nu är han tillbaka i AIK på lån i första hand i två veckor, men det KAN bli längre än så, förklarade Anders Gozzi när jag frågade honom om detta.


Fredrik spelade 35 SHL-matcher med LHC förra säsongen, var iväg till JVM och hade även några matchers skadefrånvaro.

Inför den här säsongen såg det mesta bra ut, han fick spela en del, det gick bra men sedan hände något och i de fyra Linköpingsmatcherna har det inte blivit något spel alls att tala om. Inte ett byte i två av matcherna och några enstaka byten i två av dem. Supertungt när man är 20 år och vill spela, spela, spela. Såklart.

AIK är samtidigt inne i en tuff matchperiod och det är väl win win för alla tre parter att Karlström nu är tillbaka i AIK och både kan hjälpa sig själv och Gnaget.

Matchen mot Västerås blev första sedan lånet blev klart. Det blev fem byten i första perioden, tre i andra och sex längre byten i tredje så totalt 12.04 i istid.  Här är en intervju med Fredrik om tiden i LHC, lånet till AIK, vad han själv längtar efter mest i hockeylivet just nu, tankar om framtiden och inte minst hur det var att komma hem till Hovet igen. Med mera så in och lyssna


Copyright ljud och bild: www.hockeymedmariehallman.se


Inga kommentarer: