söndag 4 augusti 2019

Ispremiärer, öppna träningar och en kille att kolla lite extra på

Lucas Feuk visar upp sina skills på SSK:s ispremiär. Foto pereliassonfoto.se 


Fjärde augusti. Fjärde dagen i en av de allra roligaste hockeymånaderna. Det är ändå något visst med tiden när säsongen drar igång och alla bara ser möjligheter. Alla har chansen. Vibbarna är sköna och alla glada.

SSK hade sin ispremiär under söndagen.  Presentation, internmatch, straffar, autografer och intervjuer både på isen och efter.


En som ska bli kul att se mer av är Lucas Feuk, artonåringen som har IFK Salem som moderklubb och som har spenderat sin juniortid i SSK. När Christopher Liljewall intervjuades i SSK-TV efter ispremiären lyfte han fram rookien och berömde både skottet och satte lite (positiv) press på Lucas genom att sia om att det kommer komma många mål från honom.

Lucas själv var modest och ville inte svara på hur många mål han kommer kunna göra men kul blir det att följa den här killen som draftades i fjärde rundan - till sin egen förvåning hemma i tvsoffan - av Calgary i somras.

Den som vill se ispremiären i repris eller inte hann dit kan se den här på SSK TV. Eller ta en titt på duktiga Per Eliassons bilder HÄR.

AIK och DIF har ingen ispremiär i år. AIK har uppgett att det blir någon form av träff mellan fansen och laget men utan att precisera när och var och hur. Det kommer väl.
DIF har en öppen träning fredag den 16 augusti stället för ispremiär, då även flera NHL-spelare är med. Mer info om den finns här.

Bloggen då? Hm. Ja jag vet inte hur jag ska göra. Älskar hockey,  tycker om att jobba med hockey men bloggen är helt på ideell basis och jag vill göra mer än jag  hinner, orkar och har råd med. Inte så bra.
Att jag inte vet från en dag till en annan hur jag jobbar gör inte saken lättare. Jag har lite funderingar. Mer om det senare. Jag tänkte i alla fall testa att köra på lite nu under försäsongen så får vi se senare vad det blir av allt.

Inga kommentarer: