onsdag 26 augusti 2020

Osäkert läge men någon hockey ska det bli

 

(Träningsmatcherna igång! Foto Jesper Zerman/arkiv)

Hockeyn är igång! Jag….  Har ett lite osäkert läge. Blir såklart sugen på att åka när nu träningsmatcherna drar igång men som ej anställd står jag inför en ekonomiskt osäker höst.

Har en del inhopp på radion och på TT men det räcker inte för att få ihop ekonomin och har därför min frilansfirma vilande så jag kan fylla på med a-kassa mellan inhoppen. Jag hoppas det ska bli en lite mer normal höst än den stendöda våren och sommaren på frilansfronten så att jag kan dra igång mitt bolag igen men så länge det ligger vilande kommer jag ha tufft med resorna till matcherna. Jag har inte råd helt enkelt och har en lång väg att åka plus att det finns regler om vad man får och inte får göra när företaget är vilande så jag funderar därför på andra hockeylösningar... jag vill inte ge upp hockeyn helt ju.

Så just nu ser det ut som att det blir många matcher sedda från tvn. Jag funderar lite på krönikor efter matcherna i stället, kompletterat med podd och krönikor och intervjuer via telefon men det hänger lite på de man ringer om de har tid och ork också. Och hur det passar med de jobb jag har så vi får se helt enkelt vad det blir av det hela.

Jag har hur som helst blivit intervjuad av Hockeyallsvenskans panel om mina tankar angående läget i Almtuna, SSK och AIK inför säsongen. De panelsvaren ser ni i inläggen ovan.

Ledsen att det är lite si och så med den här bloggen numera men glad och tacksam för er som ändå ids hänga med här. Ta hand om er!

Inga kommentarer: