lördag 27 november 2021

"Lätt att stampa på den som ligger men utmaningen ligger i att vända det här och resa sig"

(Niclas Bergfors. Foto Marie Hallman/hockeymedmariehallman.se)


Det går emot både på och utanför isen för Djurgården just nu. Och det här tär såklart på spelarna. Det vore ju konstigt annars, de är människor de med. Samtidigt så finns ingen tid för att älta och fundera, det är bara borra ner huvudet och göra allt man kan för att få till en förändring.
Jag pratade med Niclas Bergfors som varit med om både det ena och andra under karriären. Förr säsongen tangerade han sitt poängbästa, i år har han inte noterats för en enda poäng. En lätt måltavla att klaga på men jobbar hårt det gör han även om många tycker att ingen i laget jobbar.

Det blev snack om matchen men framför allt om var det brister, vad som saknas, hur läget ska kunna vändas, hur Niclas hanterar det tunga läget både på och utanför isen, stämningen i laget, hur spelet har förändrats sedan Barry lämnad och inte minst var man hittar ett självförtroende som håller samt om fans som buar och fans som sjunger.

Om någon undrar varför vi inte penetrerar Videllgate i småbitar så beror det bland annat på att spelarna ombetts att inte prata om det här med media. Jag hade förvisso kunnat strunta i det och försökt pressa Niclas om detta men kände av respekt för Niclas och även Videll själv att ett sånt snack hade krävt att såväl föreningen som Videll hade fått ge sin syn på saken här i bloggen men det fanns inte möjlighet till det just nu så därav inget grottande i detta för dagen.

In och lyssna!
Copyright ljud och bild: Marie Hallman/hockeymedmariehallman.se

1 kommentar:

Unknown sa...

Men allvarligt talat. Exakt VAD, talar för att våra ledande spelare, från ingenstans ska börja producera. Tänker på Bergfors, Strandberg, Carey, Holland , Rhett.
När abslout ingenting kan bli sämre. Hur kan styrelsen då VÄLJA att fortsätta med Jocke, och den defensivt ansvariga ? Det är samma röster, samma idéer sen dag 1.
Och sen förväntar de sig ett annat resultat... Det är det är själva definitionen av galenskap !

När absolut ingenting kan bli sämre, så fortsätter man med samma sak match efter match efter match efter match....
Det visar tydligt på att DIFs ledning är egoistiska och inkompetenta !
Bort med JE , Bort med Aaro som ansvarar för SHLs överlägset sämsta försvarspel, by far dessutom !

Köper inte att det inte finns någon annan. Man får förändra det man kan. Även om det blir kortsiktigt.

Inget kan bli sämre, och DIF överbevisar alla gång på gång på gång (!!!) att dessa röster och idéer INTE fungerar.
Vad är det för människor som sitter i DIFs styrelse?
Det här är galenskap och en form av självskadebeteende.