onsdag 2 april 2014

Järnkaminernas insamling till Stefans familj

(FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Jag brukar vara försiktig med att skriva om insamlingar men gör här ett undantag. Djurgårdens supportergrupp Järnkaminerna har dragit i gång en insamling till förmån för familjen till Stefan som misshandlades till döds i Helsingborg.

Det gick runt hinkar på Hovet i går men Järnkaminerna hoppas få in mer pengar, den som kan och vill skänka få lite info nedan (Insamlingen på Hovetl. FOTO JÄRNKAMINERNA)


Här är brevet (och info) som Järnkaminerna har skickat ut:

Hej, 

Livet som djurgårdare nu inget vidare och det är svårt att känna någon som helst glädje. Den lilla glädje som går att finna är i alla vänner och bekanta som på sitt sätt stöttar både varandra och familjen som så oerhört tragiskt blev av med en älskad far, en älskad make och en älskad vän. 

Igår befann jag mig på hovet tillsammans med mina djurgårdsvänner som samlade in pengar för att efterskänka till Stefans fru och barn. Vi är medvetna att pengar och materiella ting inte spelar någon roll just idag eller den närmsta tiden, men vi hoppas att denna insamling kan hjälpa en familj när en ny vardagen ska ta vid och räkningar ska betalas. Familjen har inte bara förlorat en älskad far och make utan även en person som försörjde sin familj. 

Igår samlade Djurgårdsfamiljen in 172 150 kr i kontanter. Vi har nu även satt upp en insamling på nätet där folk kan bidra med pengar genom att SMSa ”BIDRA 100 ALDRIGMER” till nummer 72 672, genom detta skänker man 100 kr. Vårt första mål är att dra in miljon kr genom denna SMS-insamling. Vi vänder oss självklart till alla djurgårdare ute i landet, men självklart uppskattas alla bidrag även från personer med andra lagsympatier som har fått nog och aldrig mer vill att en liknande händelse ska inträffa. Djurgårdsfamiljen vill rikta ett stort tack till alla som skänkte pengar, ett extra stort tack till den örebrosupporter som skänkte 500 kr. 

Ni hittar vår SMS-insamling på följande länk http://foreningsinsamling.se/fundraisers/sorg/

På söndagens hemmamatch mot Halmstad BK 14:30 kommer en ny insamling att ske på Tele2 Arena. Vi uppskattar alla som vill infinna sig på matchen för att skänka en tanke, ett par mynt eller en sedel. 

#ALDRIGMER

Mvh
Johan Andersson
Järnkaminerna Stockholm

Inga kommentarer: