tisdag 5 juli 2011

På med grejerna!

 
(Dags att ladda inför hösten! Foto:www.hockeymedmariehallman.se)


Någon som bor i eller runt Stockholm och  är sugen på att spela lite hockey själv? Mest på kul?

I så fall så finns det faktiskt möjlighet att göra det oavsett ålder och om man är kille eller tjej, bra eller mindre bra.


Till hösten startar något som heter hockeyfun i Stockholm. Hockey fun är en liga som, enligt de som driver den, " är till för lag som inte har ambition att klättra i seriesystemen utan vill spela hockey på enkla villkor".

Lagen kommer vara mer av hobbylag, de som vill dra ihop polare och spela tillsammans gör det. Om man inte har tillräckligt med folk eller känner tillräckligt många andra sugna för att dra ihop ett lag själv så anmäler man sig på hemsidan så hjälper ligan till att hitta ett lag åt den som saknar ett.

Den som vill vara med anmäler sig på hockeyfuns hemsida, betalar in 2 500 kronor som dels ger en plats i ett lag, en personlig tröja, damasker, spelarlicens samt täcker kostnaden för domare och istid plus en fest i höst (allt enligt de som dragit i gång ligan).

Jag har inget med det här själv att göra men jag tycker det låter som en störtskön grej. Det är därför jag tänkte slå ett litet slag för det.
Den som vill veta mer kan gå in på hockeyfuns hemsida, som ni hittar här.

2 kommentarer:

Axel sa...

Det var på tiden att något liknande startades i Sverige!

I USA finns det ju hur många olika "mens-leagues" som helst i alla olika klasser där man bara lirar matcher och har kul för en relativit liten peng.

Bra initiativ!

Marie Hallman sa...

Axel: Ja visst låter det kul?! Det är inte korpen, inget jagande bara ha kul.Låter grejt i mina öron :)