måndag 25 juli 2011

Silly season SSK: Patrik Carlsson

 
(SSK väntar fortfarande på besked om Carlssons kontrakt. Foto:www.hockeymedmariehallman.se/arkivbild)


 Återsamling för SSK i dag (måndag) men utan Patrik Carlsson. Han fanns inte på plats, berättar SSK:s sportchef Pär Nygårds för bloggen.

Det är nu över tre månader sedan som SSK gick ut med att det råder delade meningar om Carlssons kontrakt med SSK gäller eller inte. Exakt var landet ligger i frågan om Carlsson är inte helt lätt att få koll på nu heller tyvärr.


Putte själv vägrar svara och höra av sig tillbaka, agenten varken svarade eller ringde tillbaka han heller. Det gjorde inte Dan Fernqvist som utreder frågan för Skiljenämnden heller, och inte SSK:s ordförande Jan Bergman heller för den delen.

Det gjorde däremot Nygårds men han uppger att han inte har någon aning om vad som händer, att han inte fått någon info om någon uppgörelse och han borde ju veta om något hade hänt då beslutet om man ska signa en center till hänger lite på hur det går i Carlsson affären. Eller mer än lite.

-Vi vill helst veta hur det blir där innan vi tar in en spelare till.Vi har ju inte hur mycket pengar som helst och vill inte stå  där med en ersättare och sedan visar det sig att han (Putte Carlsson) blir kvar, säger Nygårds till bloggen.

Så ni kommer avvakta med att värva en center till, tills dess ni vet hur det blir?
-Ja, som det ser ut nu ialla fall, säger Nygårds.

Som även kunde berätta att det egentligen bara är en center till som saknas i truppen. Som det ser ut nu. Om det kommer till mer medel senare till andra positioner återstår att se men just nu ska en center in till - om inte Carlsson stannar vill säga.

Bloggen har föresten försökt få tag på lite folk i HV71 också, men fick inget napp där heller. Vore intressant tänkte jag att kolla hur de ser på läget just nu.  En intressant fråga är ju också vad som händer OM Patrik Carlsson börjar köra med HV71 nu. Gäller försäkringen om han blir skadad? Är det tillåtet att använda en spelare som ligger i tvist i matcher? Se där några frågor att fundera över.

Men som sagt, fick inte tag på någon med fakta i hand så svaren på de frågorna får jag återkomma till när jag väl får tag på någon som vet.

5 kommentarer:

Stone sa...

Tack Marie!

Dock ej de svar man ville ha. Truppen är alldeles för svag som det ser ut nu. Det behövs minst två in. En center och en forward/PC.

Mycket märkligt att sportchefen i SSK inte har en aning om hur situationen är med en spelare i truppen EN vecka innan laget går på is.

E sa...

Stone;

Är ju ett lätt sätt att säga också så han slipper frågor. Han vet nog en del iaf men vill inte diskutera frågan troligtvis.

Davidsson sa...

Stone är inte lika dryg och otrevlig här som på SSKs forum. Konstigt!?
Ryktas att ni har en relation har jag läst, kan inte stämma va? Stone kan inte vara äldre en kanske typ 16 med den attityden.
Hackar på bloggar som inte presterar undrar semestern och hissar dom som dansar efter hans pipa.
Ser att även du Hallman vväljer att få uppslag till intervjuer genom att dansa styrdans med stone.

HV rules!

Anonym sa...

Stone, skämtar du eller????
Varför i helvete skulle Nygårds plötsligt öppna sig för Marie för att Du vill det och 1000 andra saker?
Ring själv för fan och låt oss slippa dig!!!

Marie Hallman sa...

Stone: Som jag har förstått det är det EN center in.Antingen Putte eller någon annan, inga ytterligare över det. Som det ser ut just nu. Sedan kan ju styrelsen vid senare tillfälle skjuta till pengar om de vill det, men så är det just i dag.

Ja jag vet inte, han menar att Bergman har hand om det där och att han vill lägga energi på sånt han kan påverka istället. Händer det något som påverkar Nygårds jobb så får han så klart veta det.

E: så kan det också vara såklart. Vet inte. Jag tjatade på honom om just det och sa att han ju borde veta men han menar att det räcker att Bergman sköter ärendet coh meddelar honom om det händer något.

Davidsson: Eh begrep inte ditt inlägg. vem har relation med vem? Jag vet inte ens vem Stone är. Inte mer än jag vet vem du är.= ingen aning om någon av er är. Och vad är det för styrdans du pratar om? Jag försökte kolla läget kring Putte då det borde intressera samtliga SSK supporters, även dig.