onsdag 5 augusti 2015

Fram med autografblocken - dags för Kronwall stars

 (Dags för Kronwall stars!  FOTO Jens Forsberg jefo.se)

Nu på fredag (7/8) är det dags för en årlig höjdare – Kronwall stars - då Niklas Kronwall tar med sig NHL-polarna på en träningsmatch ute i Järfälla ishall mot ortens A-lag.

Det är gratis entre som vanligt – eller som Niklas brukar säga: man betalar om man vill lägga en peng och väljer själv vad det är värt i så fall.


Matchen börjar 18.30 men själva evenemanget drar igång redan klockan 16 ute på parkeringen med provsmakning av mat, lotterier, fiskdamm, speedshooting, olika tävlingar, puckkastning med mera. Och så autografskrivning så klart.

(Ett bra sätt att dra igång försäsongen. FOTO Jens Forsberg jefo.se)

Lika bra att passa på då det är en rad NHL-killar klara – Jacob Josefson, Alexander Wennberg, Patric Hörnqvist, Johnny Oduya, Marcus Krüger, Joakim Nordström, Calle Hagelin, Patrik Nemeth, Nicklas Grossman, Rickard Rackell och så Niklas Kronwall själv så klart.  Plus de som vill slå sig in: William Nylander och Oliver Kylington.

Jag såg någonstans att Jhonas Enroth var klar som målis, har inte hunnit fråga honom om det än men de andra namnen är bekräftade så åk dit och lägg fram autografblocken J)


Så här ställde man upp förra året.  FOTO Jens Forsberg jefo.se)

Alla intäkter går för övrigt till Järfälla HC. Om någon undrar var stålarna tar vägen, det här är ju Kronwalls sätt att betala tillbaka till klubben han fostrades i.

Inga kommentarer: