lördag 29 augusti 2015

Viktig bortatrea för DIF i CHL-spelet

(Robin Alvarez. FOTO JOHAN SAHLÉN/ARKIV)

 Djurgården fick ”träna” lite på det fysiska spelet under lördagen, detta då det verkar ha varit lite stökigt spel, inte minst från hemmalaget mot Zug som DIF besegrade med 3-2 under lördagen.

Zug gjorde sina två mål inom loppet av 48 sekunder i  mitten av tredje och tryckte sean på rejält i sista och var där nära att gå från inga mål till kvitterat. Men Micke Tellqvist höll emot.


”Tellan” som vaktat målet då DIF förlorat mot Västerås och Tappara fick nu sin första vinst på de tre försäsongsmatcherna han har spelat.

Noterbart är att Robin Alvarez som hade det trögt med målskyttet förra säsongen just nu är tvåa i interna skytteligan på försäsongen med tre kassar, bakom Alexander Fällström som har fyra och som mest var skadad förra säsongen.

Om det här håller i sig har ju DIF fått riktigt bra ”förstärkning” av laget. Här kan man lyssna lite mer på just Robin Alvarez om matchen och hans mål.DIF har nu efter tre CHL-matcher  tagit fem av sex poäng under helgens bortaresa i CHL och ligger nu tvåa i sin grupp, två poäng efter Tappara och fem före Zug som börjar kännas lite avhängda både poäng och spelmässigt.

Inga kommentarer: