tisdag 1 september 2015

"Nu har jag fått självförtroende - det gör ganska stor skillnad"

(Theo Lennström brukar inte göra så många mål men när hans nya klubb BIK Karlskoga tog emot AIK i en träningsmatch, då gjorde han givetvis ett av målen. FOTO JESPER ZERMAN/ARKIV från förra säsongen)

Det börjar närma sig nu… och under tisdagen spelade AIK sin sjunde av åtta inbokade träningsmatcher. Denna gång mot BIK Karlskoga. I Nobelhallen.

Och det var en rätt lugn första period, fram till slutet av den då det bara var Oscar Steen som hade noterats för en tvåa för fasthållning. Sedan small det till och blev ett mindre (säger de tre jag pratat med som sett det) gruff med varsitt matchstraff för Carl Berglund i BIK och Simon Fredriksson i AIK.


Förre AIK-backen Theo Lennström gjorde ett av BIK Karlskogas mål och jag har inte pratat med honom sedan han skrev på för den klubben i början av sommaren så jag slog en pling till honom i stället den här gången.

Theo  har talang men han fick inte alls ut det spel han ville och behövde ha i AIK förra säsongen, fick lite istid, tappade självförtroendet och så blev det en negativ spiral. Men nu verkar han trivas. Och det ska bli kul att se hur han tar för sig i BIK Karlskoga och hur mycket tryggheten i laget och miljöombytet i sig kommer betyda för honom.

Så klicka gärna och lyssna om hur tiden i AIK var, varför Lennström bytte klubb, vad de har gett honom hittills, en hel del om matchen, hans mål och nya domardirektiv kring släppta handskar – som inte följdes här dock och varför han inte vill jubla om/när han gör mål mot AIK – med mera.  (Det går även att hörapå inslaget på Youtube)

 COPYRIGHT: JESPER ZERMAN (arkivfoto) och WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud)

Inga kommentarer: