onsdag 30 september 2015

Fjärde raka för SSK

(Gammal skylt men det är å andra sidan det enda gamla i SSK. I övrigt blåser det friska vindar både på isen och i omklädningsrummet. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

Fyra matcher och fyra segrar. Fem gjorda mål i första matchen, sex gjorda mål i andra matchen, sju i den tredje och så sju mål framåt för SSK som gjort en totalförvandling från försäsong till seriematch.

Det såg ju sådär ut på försäsongen med knepiga  förluster mot lag som SSK ska slå "alla dagar i veckan"


Spelarna sa då, det kommer! Vi måste spela i hop oss mer bara. Vädjade de jag pratade med då.

De hade rätt. Visst det är svårt att värdera motståndet i Hockeyettan men Huddinge som skulle vara svåraste bortamatchen vanns med 5-2. En fin start som satt tonen för SSK så här långt.

Många verkar sugna på mål också. SSK har tolv målgörare än så länge. Den här tisdagen klev bland andra Jonas Westerling och Christoffer Blid in på den listan. Henrik Nyberg gjorde hattrick senast och ja. Det ser ljust ut.

Mest glädjer den stämning som verkar finnas i laget. Och att SSK hittat en målvakt i Calle Bratt som håller hög kvalitet så att utespelarna kan spela utan att ha ett öga över axeln hela tiden  och så att fansen kan dra på smilbanden lite.

Sedan då? Det visar sig men med förra säsongens debacle  är det bara för SSK-.fansen att njuta. Att spelarna verkligen gör allt för stödet de får och visar sin kärlek tillbaka på sociala medier så väl som på isen är också rätt njutbar för fansen tror jag.

Viktigt är det i alla fall uppenbarligen.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Huddinge - SSK 2-5 😄👍

Marie Hallman sa...

Robert: Skrev fel, har ändrat! bra att du sa till!