torsdag 1 oktober 2015

Malte Strömwall!!!!!

(Mighty Malte måljublar. Bilden är från en annan match, men ändå! FOTO JESPER ZERMAN)

Jag hade tänkte göra comeback på Hovet men fastnade på ett annat jobb så det blev inget. Men jag kunde följa AIK vs Leksand via Cmore appen i mobilen.  Och jäklar vilken seger för AIK som vann med 7-3.

Malte Strömwall låg bakom det mesta som hände för AIKs del. Nu blev det inget pratat under onsdagskvällen då media och fans på Hovet skulle ha sitt sedan vart det för sent.


Finns så mycket att skriva om Malte men jag nickar till framför datorn hela tiden, det är för sent för dagen. Men med elva mål på de fem första matcherna (lika många som Sundsvall har gjort totalt) finns anledning att återkomma,

Malte hade dessutom 3+2 mot Leksand och lyckades skjuta pucken genom nätet. Woaw liksom. Ja jag vet, Leksand ansåg att ett par av målen föregicks av tveksamheter men dömt är dömt. Och AIK är i serieledning.

Och ni såg kanske  direktskottet på slutet. Satan vilket nyp där. Att Strömwall dessutom var nära ett fjärde mål men blev av med målet på grund av puckträff på en Jonte Anderssons bralla innan pucken gick i mål är ju...

Ja det är bara Malte helt enkelt. Fortsättning följer. I kubik.


Inga kommentarer: