lördag 24 oktober 2015

"Du hinner aldrig skapa några dåliga vanor"

(Gustaf Lindvall. FOTO WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE)

AIK åkte upp till Sundsvall och tog gruvlig revansch för de två senaste förlusterna. Detta efter en veckas speluppehåll då det getts möjlighet att slicka sår och ladda om även taktiskt.

Man skulle med tanke på att AIK hade 0-4 mot Pantern och 2-5 mot Oskarshamn i bagaget kunna tro att defensiven hade stått högst upp på träningsdagordningen.


Det gjorde den inte. AIK har istället slipat på offensiven - vilket i och för sig ger träning på defensiv för de som får agera "motståndare" i övningen och hur som helst så gjorde träningen susen.

Gustaf Lindvall - som spelade sin femte match i HA för säsongen - höll sin och AIK:s första nolla så här långt i serien:

Så här har det gått i Lindvalls matcher:
19/9  Vinst 6-1 mot Sundsvall borta
20/9 Förlust 2-5 mot Västerås borta
10/10 Vinst 5-1 mot Almtuna borta
13/10 Vinst 7-4 mot BIK Karlskoga hemma
24/10 Vinst och hållen nolla 3-0 mot Sundsvall borta.

Vinsten var  således AIK-keeperns fjärde på fem spelade matcher. "Gurra" som förra säsongen var utlånad mestadels, till Wings och även fick jobba extra på Arlanda för att få ihop det, får nu spela hockey på heltid och vara "riktig" backkup till Robin Rahm. Det har lyft båda målisarna som peppar varandra. Sånt gillar jag.

Blev ett skönt snack också, in och lyssna. Klicka på pilen! Använder du mobil så finns inslaget även HÄR på Youtube.COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud o bild)

Inga kommentarer: