torsdag 8 oktober 2015

"Vi har någon form av trygghet i laget"

(Emil Lundberg efter tre personliga pinnar och en trea för laget mot Timrå. FOTO www.hockeymedmariehallman.se)

Ett mål och två assist. Emil Lundberg hade en helkväll när Timrå gästade Hovet. Ett tag såg det ut som han skulle få en assist på 2-2 målet med men det visade sig vid en närmare titt att han satt i båset då...

Så det blev lite ändrade stats där. Och Lundberg hade inget emot det. Tre personliga pinnar innebar ju att han nu står på fem totalt, dvs lika många som han noterades för under de tolv matcher som han spelade i AIK under slutet av förra säsongen.


Lundberg värvades ju från Almtuna under våren, då Uppsalalaget släppte spelare för att dra in pengar till klubben.

I värvningen ingick spel även denna säsong. Det är Lundberg och AIK glada för idag. AIK-centern har varit stabil hela hösten. Hans rutin väger tungt i det unga AIK som nu har fem raka hemmasegrar på Hovet av fem möjliga.

Jag tog ett snack med Emil om allitfrån onsdagskvällens match till hur han vågade välja AIK när det blåste som mest förra säsongen.

Som ni kommer märka så retas vi lite med Malte Strömwall mitt i intervjun och det är verkligen med stor glimt i ögat. Inget hån, ingen diss utan bara lite skämtsamt skoj o retande med Strömwall som var skönt butter över ganska lite speltid efter matchen och butter över att för en gångs skull varken ha fått med sig något mål eller någon assist.

Malte är fantastiskt duktig och just därför retades vi lite på skoj. Bara så att det är klart och inte förvrids till något annat.

Så.  In och lyssna här nedan. (Om det inte går i mobilen så går det här på Youtube i stället)


COPYRIGHT WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud och bild)


Inga kommentarer: