onsdag 16 september 2015

"Perfekt att få gå rätt ut i hetluften"

(Calle Brattenberger fick kliva in i målet i genrepet. FOTO Privat.)

De som trott att SSK ska surfa genom HockeyEttan utan en enda förlust borde ha blivit varse nu om att så kommer inte att ske!

Topplag? Ja det får man förmoda och det tror jag med tanke på laget och tränarteamet och staben men det finns ingen vinstgaranti i division ett heller och försäsongen slutade med en tredje förlust på sex matcher.


Calle Brattenberger, som varit skadad under försäsongen, fick chansen att spela in sig lite och var väl inte alls nöjd med sin insats och summerade den med ett FAAAAN efter slutsignalen och 1-3 förlusten mot Kumla borta i just Kumla.

Men han gjorde även en djupare analys än så och den kan ni hör här! Klicka på pilen och hör SSK-målvaktens tankar om såväl kvällens match som försäsongen och den kommande säsongen i Södertälje SK.  (Går även att lyssna här på youtube )
COPYRIGHT:WWW.HOCKEYMEDMARIEHALLMAN.SE (ljud), PRIVAT (foto)

Ska väl tillägg att SSK:s tränare Mats Waltin nu valt kaptenstrio: Johan Skinnars är lagkapten, Jonas Westerling och Petter Lindberg är assisterande, kunde Länstidningens Andreas Hansson berätta i kväll.

Inga kommentarer: